Workshop CD opnemen


CD opnemen in de studio of op locatie.

Tijdens de opname zijn jullie de sterren/artiesten. Samen met uw vrienden, collega’s of uw familie in een paar uur een eigen unieke CD opnemen in een professionele studio onder begeleiding van een ervaren geluidstechnicus.

Zelfs op je eigen locatie is een CD opname mogelijk. Wij hebben een mobiele studio en bouwen deze op waar je wilt.

We hebben een professionele mobiele geluidsstudio en kunnen de CD opname doen op elk gewenste locatie. Op je werk, tijdens een event, of op elk andere locatie. Wij nemen alle spullen mee en bouwen de studio op locatie op.

Voel jezelf artiest en hilariteit is gegarandeerd!!


Deze workshop CD opnemen is geschikt voor jong tot oud, met of zonder zangtalenten. We beginnen met een korte uitleg over de workshop en hoe dat de studio werkt of hoe het werkt op locatie. Daarna nemen we de originele tekst of je eigen geschreven songtekst van het gekozen nummer door.

Een paar zanginstructies en tips verhelpt alle microfoonangst en zorgt voor de vrolijke noot. Daarna gaan jullie zelf achter de microfoon inzingen en gaan we opnemen.

Wees gerust, onze geluidstechnicus helpt zelfs de meest verlegen personen over de drempel en zal je versteld staan over je eigen kunnen en talent.

Als alles is opgenomen gaat de geluidstechnicus het nummer afmixen. Dit is een belangrijk onderdeel voor een goed eindresultaat. Het afmixen maakt het nummer namelijk helemaal af, mooier en in balans.

Tijdens het afmixen kunt u mee kijken of rustig uitrusten van de inspanningen. Wanneer het eindresultaat is afgemixt, wordt het nummer op een CD gedupliceerd.

Vol trots verlaat je de studio of locatie met je eigen opgenomen CD en de herinnering aan een onvergetelijke ervaring


Een workshop van 2 uur, 1 nummer.

Een workshop van 3 uur, 2 nummers


Muziekkeuze.

Je kiest zelf het nummer of nummers die je wilt gaan inzingen, dit kan Engelstalig, Nederlandstalig of zelfs een lied in een andere taal zijn.

Wij vernemen graag van te voren wat u wilt gaan inzingen. Zo kunnen wij de juiste muziekbanden voor jullie klaarzetten en voorbereiden.


Extra Cd’s zijn af te nemen voor €5,-  per CD. Bij grotere aantallen worden de extra Cd’s binnen 5 werkdagen opgestuurd.


Dit muzikaal uitje is geschikt voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeestjes of gewoon voor de gezelligheid met vrienden en/of kennissen.

De prijs voor de workshop CD-opnemen is incl. btw. p.p. bij minimaal 5 deelnemers.

5 tot 10, € 30,-

10 tot 15, € 27,50

vanaf 15, € 25,-

Facebook